Gift vid första ögonkastet


Tittar på Gift vid första ögonkastet och kan inte låta bli tycka att de är oerhört modiga.

Har alltid ansett mej själv vara modig och numera även stark som person. Men jag skulle aldrig ställa upp på ett sådant tv-program men skulle inte ställa upp även det inte sändes i tv.

För att jag skall ingå partnerskap/förhållande what ever så krävs attraktion. För att attrahera denna kvinna krävs stimulans av alla mina 6 sinnen.

Doften är viktig. Det första är väl den konstgjorda doften som typ rakvatten … inte för mycke är väl det som gäller där, Vill inte efter en kram själv dofta som karln. Men viktigare är ju den egna doften, svårt uttrycka hur jag vill karln skall dofta men till o med hans svettdoft bör vara tilltalande hur konstigt det än låter.

Smaken är väl mest kyssar som skall smaka gott. Smaka mer.

Synen av ”min karl” skall få mig känna stolthet att han är min, skall få ljumskarna att vibrera, skall få mej att le. Erkänner utan att skämmas att jag njuter oerhört av synen av en manlig kropp som tilltalar mej. Har duktigt med fantasi och den karln vars kropp tilltalar mej bärs med mej i mitt inre.

Hörseln uppskattar mjukhet i rösten men inget daltande, inget fjäskande, inget tramsande och absolut inte svordomar, hårdhet och hot. Dialekt och orden spelar mindre roll.

Känseln är ju främst den fysiska beröringen som jag vill ha mycket av, vill få utan bli tvingad utan krav med möjlighet att ge. Sen finns ju känseln utan beröring som man kan känna inom visst avstånd. Alla har ju en privat sfär omkring sig och det skall kännas bekvämt tryggt när karl kliver innanför den sfären.

Harmoni och ordlös kommunikation i det sjätte sinnet kan vara ögonblickligen men jag tror även att det kan växa fram

Det tar tid för mig känna  och framför allt för en karl att få tillgång till alla mina sinnen så att jag kan bli attraherad.

Jaja nu är jag inte totalt iskall även om det sagt så om mej. Kan visst det gå igång på alla cylindrar inom loppet av få minuter men då är kanske bara 1 eller 2 sinnen aktiverade och jag är sansad nog att inte låta detta styra mej. Visst är det härligt med attraktion och den kan ju bara trappas upp om det är rätt……..

Annonser
Published in: on maj 8, 2017 at 12:10 e m  Comments (8)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://3pa2.wordpress.com/2017/05/08/gift-vid-forsta-ogonkastet/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommentarerLämna en kommentar

 1. Kan bara hålla med! 🙂

  • Ser denna säsongen oxå även den är lite efteråt via svt play

   • Jag har fortfarande inte sett ett enda avsnitt… Det finns ju en del annat att titta på och jag gör visst andra prioriteringar. 🙂

 2. Ja, det där manliga, som kan få en att vibrera är häftigt. Jag söker främst någonting i sättet hos karln som tilltalar mig.

 3. Håller med alla sinnen måste få sitt 😉
  Men för mig är intellektet viktigt att vi ska kunna tala och utbyta upplevelser jämbördigt. Kan inte med oallmänbildade människor jag vill lockas och stimuleras av hans intellekt men också av hans emotionella intelligens och hur an använder den i praktiken

  • Tror det är viktigt att man ligger på någorlunda samma nivå där

 4. Låter helt fantastiskt. Min erfarenhet är att flesta män i vår ålder (är själv 64) bryr sig inte om hur de ser ut i kroppen men vill gärna ha en kvinna med vacker kropp. Jag har sökt efter det du skriver om men jag hittar inte det. Jag blir också attraherad, som någon skriver av intellektet. Att man har intressanta diskussioner, men det är så tråkigt att inte uppleva passion och attraktion. Kommer det kanske?

  • Det där med att karlar vill ha kvinns med snygga kroppar är väl när de själva ej har några känslor mer än ”lusta”….. När man väl har känslor för en person blir hela den personen vacker i ens ögon


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: