Deltävling i melodifestivalen från Örebro 2015


Kvällens deltävling tar sin plats i Örebro. Storartad öppningsnummer med en rockig Sanna. Det kan man kalla en rivstart.

Melodi 1: Midnight Boy framförde ”Don´t say no” Synd en sådan söt liten pojke bara hade råd till en halv rakning. Skinnbrallor röd skjorta utan knappar samt ett gigantiskt halsband. Vickade nästan rumpan ur led i sitt försök till extra poäng. För inte kunde det väl varit ett försök till att vara sexig. Nu var ju detta Melodifestivalen och inte Paradise Hotel. Låten en poplåt rätt o slätt. Som man glömt så fort den klingat ut.

Melodi 2: Caroline Wennergren med ”Black Swan” iklädd kort vit paljett- klänning. Snyggt. En Bondlåt!!! Va? har vi hört den förr? Bra låt och bra framförd.

Melodi 3: JTR med ”Building it up” ytterligare ett pojkband har sett dagens ljus…. suck.  Säkert några flickhjärtan som klappade lite fortare. Men tyvärr var detta ovanligt dåligt. Svarta jeans svart kavaj och ljusare skjorta…….. ja det hade vi oxå sett innan.

Melodi 4: Hasse Andersson framförde ”Guld och gröna skogar” schablon-replik för alla karlar som inte har annat än munläder att komma med. Synd att titeln gav så dåliga vibbar. Detta var 80talet som träffade mig i pannan med en smäll. Ler med hela ansiktet och nostalgin sjunger med i texten fast jag inte hört låten innan. Frågan är dock om någon annan generation än min uppskattar detta? Blev så glad av låten att det kvittar vad han hade på sig *ler*

Melodi 5: Dinab Nah framförde låten ”Make me” Lila-rosa långt hår och vit snäv byxdress. Njae näää sorry. Blir bara tummen ner. Dags för pisse-paus.

Melodi 6: Annika Herlitz med låten ”Ett andetag” Äntligen en out-fit i klass med festivalen. Mörkgrön lång klänning med spets och paljetter. Passade så bra till hennes röda hår. En lugn finstämd låt som går in i hjärtat.

Melodi 7: Måns Zelmerlöw med låten ”Heroes” Jublet stiger i Örebro och det kan man ju förstå. Snygg välvårdad man går väl alltid hem i stugorna, men när blev han country-artist. Förvånande nog har han röst till det. Synd bara att inte låten fullföljde den första versen. Mycket synd och trist. Så där förlorade han min röst.

Till andra chansen gick: Hasse Andersson – blir en tuff match  och så lalalalal Dinab Nah

Stor applåd till Robin & co för underhållningen under röstningen.

Direkt till finalen gick: JTR….. hm vad gick fel nu då! har inte föräldrar nån koll på sina barns ringande!

Dessutom gick Måns Zelmerlöw Är det någon någonstans som blev förvånad!!!!

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://3pa2.wordpress.com/2015/02/28/deltavling-i-melodifestivalen-fran-orebro-2015/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. NU har jag tittat på Mello på SVT eftersom jag inte såg den när det begav sig. Det är kul att läsa dina omdömen samtidigt! 😀
    Håller med dig i det mesta, men inte allt!
    Hasse Andersson t ex… Nä, ingenting för mig!! Trots att vi tillhör samma generation. Men de flesta Mello-låtar är långt ifrån min musiksmak…
    Däremot så tyckte jag faktiskt om Måns låt! Men jag förstår precis vad du menar med att låten inte fullföljde första versen. Men den var bra ändå och specialeffekterna var roliga! Är lite förvånad att du inte reflekterade nåt över dem…!
    Men man kan ju inte skriva om allt!! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: