Boktipset


Brukar Ni läsa tjocka böcker? Med spänning, mord och så lite romantik/sex? Då antar jag att Ni kanske redan läst några av Nora Roberts böcker. Jag har läst en hel del av dem och hittills har ”Flammande skyar” absolut varit favoriten. Som fått mig att längtar efter besöka Alaska. Apropå Alaska så kan jag varmt rekommendera ”I isens grepp”.

https://3pa2.wordpress.com/2011/05/05/dagens-boktips-7/

Nu åter till Nora Roberts som denna gången tog mig med in i elden.

Nora Roberts

 

På 450 sidor får vi följa bekämparna av skogsbränder i Montanas skogsområden. De 450 sidorna plöjs snabbt igenom då du inte vill lägga ifrån dig boken. Miljön är så annorlunda och så ”nära” beskrivit att man ”känner” hettan från elden, rädslan för den okände mördaren och utmattningen efter ännu en släckning. Samtidigt som man lockas att testa på fallskärms-hoppning………. Dessutom ler du åt det mustiga språket och de bakvända romanserna. Jo, det är fler än ett par som så att säga får till det –  mellan morden. Just detta att inte veta vem som är mördare eller om det finns fler än en mördare och vem som skall bli mördad näst, gör givetvis att spänningen hålls vid liv in till de sista sidorna.

Annonser
Published in: on januari 28, 2015 at 1:20 e m  Comments (3)  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://3pa2.wordpress.com/2015/01/28/boktipset/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommentarerLämna en kommentar

  1. Jag ÄLSKAR Nora Roberts böcker och har de flesta av dem också!! Bl a ”Flammande skyar” och ”Jagad av lögnen”! Fast den sistnämnda har jag inte läst än..! Men den står och hånflinar åt mig i bokhyllan!! 😉 Direkt orken återkommer ska jag börja läsa alla mina älskade böcker igen!!

    • åhh berätta sedan vad du tyckte om ”Jagad av lögnen”

      • Jag ska försöka komma ihåg det… Men det kan ta ett bra tag innan jag orkar läsa den – eller nånting annat heller för den delen..! Men Nora Roberts böcker är bland det första jag kommer läsa när jag kommer igång igen!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: