Juni 2014


Så har redan ytterligare en månad gått av år 2014.

1. Juni tv-program: Blir lite mindre tv-program eller tv överhuvudtaget under sommaren men en del filmer har jag allafall sett. En del gamla repriser, typ ”feel-good”-filmer som ”You got email” osv Men även en o annan jag aldrig sett förr. Den som gjorde mest intryck och som stannat kvar i mitt medvetande är ”Dragonfly”  med Kevin Costner.

2. Juni musik: Det är inte ofta nu för tiden som jag köper cd-skivor men så har nu skett. 140707 003

Ni minns kanske dem från melodifestivalen! Hollands bidrag. Hela skivan är underbar och jag lyssnar på dem om o om igen.

3. Juni insikt  Att det är sant som sägs ”Ränderna går aldrig ur” Känns bättre och bättre att ha kommit ”Hem”. Där männen lägger pengar & energi på gamla bilar & husvagnar 🙂 🙂 🙂

4. Juni utomhusnöje  Bilåkning helt klart ett nöje. När man kan vara helt avslappnad och trygg med föraren. Fast det har även fört med sig en längtan efter att själv åter sitta bak en ratt.

5. Juni inomhusnöje IKEA  Älmhult – för det var faktiskt ett nöje att strosa runt där i lugn takt. Sortimentet tilltalade mig en hel del vilket förvånade lite. Bland annat blev jag förälskad i serien av plåt särskilt skåpet ”Fabrikör” i dovt grönt. Perfekt för ”samlingar” av diverse slag.  Med mig hem denna gången kom 6 efterrätts-skålar i glas. Även dessa med antydan av nostalgi.

140707 007

För övrigt har jag åter plockat fram det där julbroderiet som aldrig tycks bli färdigt. Inser att jag nog behöver nya glasögon!

140707 009

6. Junis sociala aktivitet Idéelt arbete i ortens Hembygdsförening, har ju bland annat firat både Nationaldag och Midsommar.

7. Junis döende svan Vikten, har ingen aning vad det är som gör att jag går ner 2 kg ena veckan för att nästa vecka gå upp 1 kg igen!

8. Juni uppgående sol Inte riktigt klart men på gång – en liten deltidstjänst i byn. Hoppas på ytterligare en deltid att kombinera med.

9. Juni nya bekantskap – – – ingen

10. Juni lästa frossar i flera årgångar tidningar Classic Motor & Nostalgia. Känner mig som en nörd men en glad sådan.

140707 002

 

 

Annonser
Published in: on juli 7, 2014 at 8:20 f m  Comments (1)  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://3pa2.wordpress.com/2014/07/07/juni-2014/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Ååååh!! Dragonfly…. Underbar film!!!
    Janne och jag såg en film nu ikväll och det var en film som vi köpte på vinst och förlust. Den heter ”Älska mig igen” och handlar om ett lyckligt gift par (spelade av Rachel McAdams och Channing Tatum) som blir påkörda av en lastbil och Paige som huvudrollsinnehavaren heter i filmen blir så allvarligt skadad att hon tappar minnet – med allt vad det innebär… Riktigt bra var den iallafall!
    Härligt att höra att du trivs så bra med att ha flyttat hem igen och att du har ett jobb på G!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: