Dokusåpor……….


Tillhör Ni  liksom jag dem som tycker om att titta på just dokusåpor! I så fall har Ni kanske funderat på hur Ni själva skulle agerat i de olika situationerna. Kanske har Ni även vägt för eller emot ifall Ni själva skulle deltaga! Till de flesta dokusåpor är det ju just möjligt att sända in en deltagaranmälan eller skall man säga deltagaransökan.

Självklart har jag åsikter om både deltagare och på hur de agerar. Så skulle jag vilja vara en sådan deltagare…………

Bonde söker fru” Nej och åter Nej. Är ingen bondmora eller skogsägarinna så ”Bonden” kan jag ej ställa upp som. Ej heller den som söker ”Bonde”. Jag är ingen kvinna som tävlar om en karls gunst. De gånger i mitt liv då ”vi” varit två eller fler som haft ögonen på samma karl har jag backat. Nu skall man ju aldrig se tillbaka men kan konstatera att jag med detta agerade förlorat en o annan guldklimp.

Farmen” Nej för mycket socialt spel och för lite farmande för att det skulle bli någon utmaning.

Robinsson” kanske om jag varit yngre. Men det blir ett nej av den enkla anledningen att jag kan inte simma. Men sonen min skulle vara en bra kandidat.

Halv åtta hos mig” Nej gillar inte tanken på att folk skulle snoka runt i mitt hem. Annars är själva konceptet tilltalande.

Hela Sverige bakar” Nej eller Ja eller nej Skulle nog vara både roligt och lärorikt men är nog inte kreativ nog.

Mästerkocken”Nej Visserligen älskar jag att laga mat men under tidspress!!! inför tv-kameror!!!! Nej tveksamt om jag ens skulle klara uttagningen.

Lets Dance” Alltså nu är jag ju ingen kändis men om vi bortser från den lilla detaljen så Ja, hade de kunnat fixa fram finskor som funkar så hade jag med glädje ställt upp.

Ice road truckers” Ja utan tvekan. Vore ju den ultimata drömmen

Amazing Race” JA JA JA Skulle med glädje deltaga och som sällskap skulle jag lätt välja någon av mina tre barn. Har rest förr med ett barn i taget och de sporrar & kompletterar mig på helt skilda vis.

 

 

Annonser
Published in: on mars 28, 2014 at 11:01 e m  Comments (3)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://3pa2.wordpress.com/2014/03/28/dokusapor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommentarerLämna en kommentar

  1. Jag tittar inte så mycket på dokusåpor, men i och med att min käre make tittar på bl a ”Bonde söker fru” och jag sitter vid datorn i samma rum så kan jag ju inte undgå att se lite… Men jag skulle nog inte vilja vara med i en dokusåpa…
    Jag fick faktiskt erbjudandet att vara med i ”Familjen annorlunda” för ett par år sen men tackade nej…! 😛

    • Se där!!! Alla behöver inte ens söka utan blir tillfrågade. Stjärna redan då 😉

      • Hahaha….! Hon som frågade mig om jag och min familj kunde tänka oss att vara med i Familjen annorlunda hade hittat min blogg, läst lite i den och dragit slutsatsen att vi skulle platsa i det programmet. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det… Som en komplimang…. eller en skymf…?? 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: