Varningar


Tv4 morgontv. Dags för nyheter och hallåan säger ”Vi varnar för otäcka bilder i inslaget”….. Klart jag reagerare direkt med att verkligen titta på tv. Trodde inte de sa så där nu för tiden……….

Så vad var då de otäcka bilderna! Ja jag har ingen aning. De visade ett inslag där de oroade sej för att rävsmitta kommit in i landet. Man såg två döda rävar ligga på ett obduktionsbord, vilka enbart såg ut som två gosedjur om du varit barn eller för oss vuxna just som två sovande rävar. Dessutom fick man se någon dela på inre organ på ett annat plåtbord, vilket mer såg ut som det kan göra på diskbänken när man förbereder att steka lever………… Så varför varnade de? Kan tänka mer betydligt hemskare bilder de borde varna för i tv.

Tänk er själva. Frun som varit utan maken nätterna igenom senaste månaderna för att han kör snöplogen……….hon får se på tv-vädret att den närmaste veckan skall det snöa minst 60 cm till……………..hjälp! hon som håller på att förgås av sexuell undernärdhet.

Eller tänk er det sportintresserade som hållt sej vaken för att se svenska skidlandslaget i OS sändningarna få se hur Charlotte Kalla bryter staven  400 meter innan mållinjen på 10 km fritt………………

För att inte tala om vilken chock det skulle vara för monarkisten att på nyheterna få se Kronprinsessan Viktoria avlysa kommande bröllopet för att  erkänna att hon tänker deltaga i en polarexpedition på skidor och kommer vara borta från rampljuset i minst två år………………..

Alla har vi säkert vår version av ”otäcka bilder” vi ej vill se i tv.

Vilken min version skulle vara ………..hm………Kanske att statsministern talar om att hädanefter går alla arbetslösa över 50 år i allmän pension……..för att rätta till arbetslössiffrorna.! Nej förresten det skulle nog mera vara en lättnad att inte längre känna pressen söka jobb som ändå inte finns. Hm……..så vad skulle det visas för bilder på tv för att jag skulle vända mej bort i avsmak?……….Ingen aning. Och detta är en skrämmande tanke nog.

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://3pa2.wordpress.com/2010/03/01/varningar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: